top of page

Østlands-cup, Holmenhallen, Asker lørdag 06.02

Sandefjord Judoklubb deltok pÃ¥ Østlands-cup 1 som gikk i Holmenhallen i Asker lørdag 06.02.2016 , dette var det først av 4 stevner som arrangeres av forskjellige klubber i løpet av Ã¥ret. Stevne er for barn (U13) og ungdom (15) og (U18),det var pÃ¥meldt 150 utøvere til sammen.

Vi deltok med 10 utøvere og  flere av dem gikk første gang i en høyere alders klasse enn de har gjort tidligere. Fasiten ble 5 Gull, 2 Sølv, 2 Bronse og en 5.plass og vi ble med disse resultatene beste klubb.

I (U13) ble det Gull til Asgeir Dahle Skaara -48 kg, Ardiel Guerra -40 kg og Sebastian Ruud Skjelbred, Sølv til Emil Starup Jensen og Bronse til Otto Magnus Arnestad Sørlie.

I (15) for første gang i den alders klassen gikk Ingrid Christine Lien Nærum -57 kg bort og tok Gull.

I (18) +66 kg stilte vi med 4 stk, første gang for alle i den alders klassen, her tok vi Gull ved Baltasar Hemmerle som vant over klubb kammeraten sin Vebjørn Dahle Skaara (Sølv) Bronse ved Sigurd Wirgenes og 5.pl til Casper Hemmerle. Casper Hemmerle fikk ogsÃ¥ pokal for beste utøver i 2015 (U15).

På bilde foran fra venstre: Emil Starup Jensen, Otto Magnus Arnestad Sørlie, Asgeir Dahle Skaara, Sebastian Ruud Skjelbred og Ardiel Guerra.

Bak fra venstre: Sigurd Wirgenes, Ingrid Christine Lien Nærum, Marnie Nimmo-Thopson deltok ikke på stevne på grunn av skade, Baltasar Hemmerle, Casper Hemmerle og Vebjørn Dahle Skaara.